Labdarúgó NB I - Gól nélküli döntetlen Kisvárdán
Labdarúgás

Labdarúgó NB I – Gól nélküli döntetlen Kisvárdán

Labdarúgás-NBI

A Kisvárda gól nélküli döntetlent játszott a vendég Mezőkövesddel a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén.

A hazaiak sorozatban hatodik bajnoki meccsükön sem tudtak győzni, míg a kövesdieknek három egymás utáni sikert követően ez volt az első találkozójuk, amelyet nem nyertek meg.

OTP Bank Liga, 17. forduló:

Kisvárda Master Good-Mezőkövesd Zsóry FC 0-0

Kisvárda, zárt kapuk mögött, v.: Berke
sárga lap: Ötvös (38.), Karabelov (62.), Bumba (70.), Ene (87.)

Kisvárda:

Dombó – Melnyik, Ene, Ötvös (Jelena, 91.), Matheus – Karabelov, Simovic – Navratil (Sassá, 70.), Bumba, Horváth Z. (Cirkovic, 70.) – Camaj (Kovácsréti, 83.)

Mezőkövesd:

Szappanos – Eperjesi, Neszterov, Katanec, Vadnai – Besirovic, Berecz, Cseri (Chrien, 70.) – Vutov (Kavtaradze, 50., Nagy D., 84.), Jurina, Martic

Az első félidőben túlnyomó részt a mezőnyben folyt a küzdelem, a hazaiak kapura lövésig sem jutottak, míg a vendégek többet próbálkoztak, de igazán komoly gólszerzési lehetőségig nem jutottak el.

Fordulás után valamelyest felélénkült a játék, mindkét oldalon akadtak helyzetek, ám a gólszerzés változatlanul nehéz feladatnak bizonyult a futballisták számára, Neszterovnak például kettő méterről sem sikerült betalálni, ugyanis a kapu fölé vágta a labdát.

A hajrában mindkét együttes az eredmény megtartására figyelt, így pontosztozkodással zárult a találkozó.

Forrás: MTI

Vélemény, hozzászólás?