Labdarúgó NB I - Ismét vezetőedzőt váltott a DVTK
Labdarúgás

Labdarúgó NB I – Ismét vezetőedzőt váltott a DVTK

Labdarúgás-NBI

Az idény során már másodszor váltott vezetőedzőt a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata: Geri Gergely helyét a horvát Zoran Zekic vette át.

A miskolci klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a 46 éves tréner nemzetközi porondra vezette az eszéki csapatot, amellyel többek között a holland PSV Eindhovent is búcsúztatta, továbbá Moldovában a Sheriff Tiraspollal bajnoki címet és két kupagyőzelmet ünnepelhetett.

“Egy kiváló eredményekkel és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező edzőt igazoltunk” – nyilatkozta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. “Korábban több nehéz feladatot is sikerrel oldott meg, és hiszek benne, hogy közösen sikerrel vesszük az elmúlt évtized legnagyobb kihívását”.

A DVTK december 8-án nevezte ki a felvidéki Geri Gergelyt a menesztett Feczkó Tamás helyére, de irányításával mindhárom mérkőzését elvesztette a DVTK, így a téli szünetet sereghajtó pozícióban tölti az együttes. A miskolciak 15 mérkőzésen mindössze tíz pontot gyűjtöttek az OTP Bank Ligában, az elmúlt évet pedig hat vereséggel zárták.

Forrás: MTI

Vélemény, hozzászólás?