Murray River Open - Fucsovics búcsúzott
Tenisz

Murray River Open – Fucsovics búcsúzott

Tenisz-Ausztrália

Fucsovics Márton a második fordulóban búcsúzott a Murray River Open elnevezésű melbourne-i tenisztornától.

A 16. helyen kiemelt magyar játékos a 32 között a fehérorosz Jegor Geraszimovval találkozott, és az 56 perces első játszmát úgy veszítette el, hogy ellenfele 4:3-as vezetésnél tudott brékelni.

A második szettben sokkal jobban teljesített a nyíregyházi teniszező, kétszer is elvette a világranglistán 78. riválisa adogatását, így 31 perc alatt egyenlített.

A döntő felvonásban Geraszimov 3:2-él az első fogadóelőnyét kihasználta, és bár Fucsovics 5:3-as hátránynál két bréklabdáig eljutott, azokat nem tudta kihasználni, így búcsúzott.

“A kéthetes karantén után itt Melbourne-ben is elkezdődött a 2021-es teniszidény a Murray River Open elnevezésű ATP-tornával, aminek sajnos csak az első fordulóját tudtam sikerrel venni. A továbbiakban regenerálódás és még mindig kemény edzés lesz a program, mert a jövő héten kezdődő Australian Openen szeretnék játékba lendülni és a legjobb formámat nyújtani” – írta a vereség után közösségi oldalán Fucsovics.

A magyar éljátékos jövő héten az év első Grand Slam-tornáján szerepel, ahol rajta kívül Balázs Attila és a párosban címvédő Babos Tímea lesz még érdekelt.

Eredmények:
2. forduló (a 16 közé jutásért):

Jegor Geraszimov (fehérorosz)-Fucsovics Márton (16.) 6:3, 1:6, 6:3

Forrás: MTI

Vélemény, hozzászólás?